Részletek egyéni meditációkból

 

Ezen az oldalon bemutatunk néhány, már sikeresen alkalmazott, személyre szabott meditációt, rövidített formában a tulajdonosa engedélyével és jóváhagyásával. Természetesen egyes részeket személyessége miatt kivágtunk belőlük. Célunk az egyéni problémák oldása, téves beidegződések, rosszul futtatott programok felülírása, és ennek bemutatása az itt hallható részletekkel.

Személyre szabott, egyéni meditációk itt nálunk megrendelhetők.

 

T. Zoltán egyéni meditációja - részlet

Gyógyitó meditáció- Teljes gyógyulás a gondolat erejével (részlet)

A fent látható, személyre szabott, egyéni VIZUÁLIS meditáció T. Zoltánnak készült, személyes pillanatnyi körülményeinek, problémáinak, súlyos betegségének messzemenő figyelembevételével. Közzétételéhez Zoltán hozzájárulását kértük, és megkaptuk! :) Természetesen a legszemélyesebb részeket a személyiségjogok tiszteletben tartása mellett kihagytuk, de a meditáció szellemisége így is magával ragadó, és sikerrel alkalmazható!

Zoltán köszönő levele

Drága Marcsi!
Végtelen hálámat szeretném most kifejezni! Számomra készített egyéni meditációddal döbbenetes gyorsasággal épültem fel a műtétből, amiért nem győzök Neked köszönetet mondani! Fantasztikus élmény volt ezzel a meditációval gyógyulni! Mint tudod, a szívműtétem volt az oka, amiért hozzád fordultam segítségért. Meghatódtam, amikor már aznap este átküldted az mp3 változatot, hogy a kórházi ágyon a meditációmat hallgatva lélekben sokkal felkészültebben nézhessek a műtét elé. Már a ráhangolódás is sikeres volt, és azzal a biztos tudattal mentem a műtőbe, hogy gyógyulásomért nem csak a sebészek, hanem én magam is nagyon sok mindent megtehetek! Így is történt, hiszen a műtétet követően minden nap szorgalmasan többször is meghallgattam, ahogy kérted, és magam is csodálkoztam, milyen gyorsan, nagy lépésekkel gyógyul a műtéti terület. Orvosaim is arról beszéltek nekem, hogy példa nélküli az állapotom, és a gyógyulásom. Hamar lábra állítottak, és haza is bocsátottak. Otthon már az mp4-es változatot, vagyis a gyönyörű természetfilmmel kibővített csodás mozit csodáltam meg, és használtam naponta legalább 2-szer. Elvarázsolt! Olyan kellemes, mesés és szívemhez szóló minden képkocka, zene és a hangod a filmen, hogy ezt szavakkal leírni nem tudom. Rólam szól, nekem, az én állapotomra íródott, megnyugtató, bíztató, elgondolkodtató, egyszerűen fantasztikus, és ezzel még keveset mondtam!  Végig éreztem, hogy velem vagy, segítesz. Ez hatalmas erőt adott! Szeretném, ha a legszemélyesebb részek elhagyásával mindenkinek megmutatnád, mert ha én sikerrel gyógyultam és gyógyulok ettől, akkor biztosan másoknak is segít, és ez a legfontosabb! Kérlek, készíts még sok ilyen csodát, hiszen a mai világban szerintem erre nagyon nagy szükség van. És még egyszer fejemet meghajtva gyorsaságod, és szeretettel elkészített meditációd előtt, megköszönve a segítségedet, kívánok Neked nagyon jó egészséget, és sok sikert a csodás munkádhoz, hivatásodhoz! Segíts még nagyon sok embernek! Őszinte csodálattal és hálával: T. Zoltán


Úgy érzed, a hagyományos meditációkkal nem érted el a kívánt változást? Nincs két egyforma probléma, és nincs két egyformán reagáló ember. A Te helyzeted, körülményeid messzemenő figyelembevételével készítjük el Neked is egyéni meditációdat, melynek gerince a Te személyiséged!  Bármilyen témában, a legkülönfélébb  problémáid  feloldására személyre szabott, egyéni meditációdat  egy személyes konzultációt követően, rövid határidővel készítjük el Neked! Jelentkezés, bővebb információ, megrendelés itt.


* * *

M. Mónika egyéni meditációja - részlet

Anyai örömök, azaz bababevonzó meditáció (részlet)

Sok házaspár küzd manapság (is) a gyermektelenség fájó kudarcával. Az orvosi vizsgálatok szerint minden rendben, mégis valami banális ok miatt a baba nem érkezik meg. Ennek az oknak megyünk utána, és készítjük el a pár, vagy család bababevonzó meditációját. A fent látható, személyre szabott, egyéni VIZUÁLIS meditáció M.Mónikának készült a család személyes pillanatnyi körülményeinek, problémáinak messzemenő figyelembevételével. Közzétételéhez Mónika hozzájárulását kértük, és megkaptuk! :) Természetesen a legszemélyesebb részeket a személyiségjogok tiszteletben tartása mellett kihagytuk, de a meditáció szellemisége így is magával ragadó, és sikerrel alkalmazható! Olvassuk el Mónika örömteli, hálás sorait, melyeket a meditáció megnézése után írt nekem !

 

Mónika köszönő levele

Kedves Marcsi!
Életem legkatartikusabb élményét köszönhetem Neked! A meditáció lenyűgöző, tökéletes, magával ragadó és mennyei. Végigsírtam a 20 percet a boldogságtól! Szívből köszönöm Neked ezt a leírhatatlan boldogságot és csodát! Életem egyik legcsodálatosabb megtapasztalása ez a meditáció és a legjobb döntése, hogy a TE segítségedet kértem ahhoz, hogy a legnagyobb álmom valóra váljon! Már akkor tudtam, hogy "dolgunk" lesz egymással, amikor először találkoztunk és éreztem a hihetetlenül pozitív energiát és szeretet, ami belőled áradt felém. Most már tudom azt is, hogy miért sodort utamba Téged az Univerzum!!!! Ő nem csak a mi csodás gyermekünk lesz, hanem egy ZM Univerzum baba is.
Köszönöm szépen!!!
Mónika


Úgy érzed, a hagyományos meditációkkal nem érted el a kívánt változást? Nincs két egyforma probléma, és nincs két egyformán reagáló ember. A Te helyzeted, körülményeid messzemenő figyelembevételével készítjük el Neked is egyéni meditációdat, melynek gerince a Te személyiséged! Bármilyen témában, a legkülönfélébb problémáid feloldására személyre szabott, egyéni meditációdat egy személyes konzultációt követően, rövid határidővel készítjük el Neked! Jelentkezés, bővebb információ, megrendelés itt.


* * *

L. Melinda egyéni meditációja - mp3 részlet

Az egyéni probléma itt a középiskolás lánynál a pánikbetegség, ami olyan mértéket öltött, hogy a lakásból sem mert kimenni. Sírás, lehangoltság, félelmek, álmatlanság, betegségtudat, mély depresszió. Hiányzások miatti osztályismétlés.

 

Melinda édesanyjának köszönő levele

Kedves Marcsi!
Keresgélem a szavakat, de csak közhelyek jutnak az eszembe. Inkább belevágok a közepébe. A kislányom meggyógyult! Melinda sikeresen leérettségizett, majd felvették az egyetemre. Rögtön ezután megpályázott egy amerikai ösztöndíjat, és megnyerte! Tegnap szállt fel vele a gép, egyedül ment, mert az évfolyamról csak ő kapta meg a lehetőséget. Vállalta így is, nekem meg az egyik szemem sír, a másik nevet. Olyan hirtelen jött ez a gyógyulás! Te pár évre jósoltad a fokozatos javulást, Melindám nem egészen egy év alatt állt talpra. Naponta többször hallgatta a meditációdat, olyan szorgalmasan, hogy mi is csodálkoztunk a kitartásán. Köszönjük Neked, hát persze hogy megmutathatod másoknak is! (Még annyit a teljes igazsághoz, hogy gyógyszert, nyugtatókat nem volt hajlandó beszedni. )

Áldjon meg az Isten Benneteket, hogy még sok embernek segíthessetek!!!


* * *

Z. Tamás egyéni meditációja - mp3 részlet

Az egyéni problémák  a következők voltak:
  • A társ meglétének nem kellő módon való értékelése, figyelmetlenség, befelé fordulás
  • Időzavar
  • Önértékelési zavarok
  • Küzdelem a múlt elengedésével, régi kapcsolatok fájdalmai , lezáratlan emlékek,  terhek cipelése
  • Új dolgok befogadásának elutasítása, félelem a változásoktól
  • Szorongás a jövővel, munkával, anyagiakkal kapcsolatosan (munkahely elvesztése)
  • Aggodalom a társkapcsolat kimenetelét illetően, nagyfokú elutasítás
  • Túlzott munkába, evés-ivásba, menekülés, arányok elvesztése, szenvedélybetegség, stb.

 

Z. Tamás köszönő levele:

Kedves LM!
Először, mikor meghallgattam a meditációt amit készített nekem, nagyon meghatódtam. Este volt, én a munkából elég későn és fáradtan estem haza, mégis nem törődve az idővel, újra és újra végighallgattam.  Annyira a szívemhez szólt, hogy azt hittem, menten elájulok. Nagyon tetszett az is, hogy nem az a hagyományos meditáció volt az ellazulás módszereit sulykolva, hanem hamar a lényegre tért a saját problémás életem kiegyenesítésének nem titkolt szándékával.
Aztán teltek a napok, és én egyre nagyobb ellenállást éreztem abban, hogy valóban így gondolkodjak.  Tudtam, vagy inkább sejtettem, hogy nagy igazság van a meditációban, hiszen megbeszéltük előtte, mik akadályoznak a boldogulásban. Sokszor mondtam ki azt is, hogy ez nem megy nekem, feladom, én nem hiszek ebben, meg hasonló negatív dolgokat.
Butaságot csináltam, a munkámat végleg elvesztettem,  a feleségemmel sokat veszekedtünk, és majdnem tönkrement a házasságunk. Be kellett látnom, hogy ha talpra akarok állni, meg kell változtatnom a gondolkodásmódomat, és tudnom kell más nézőpontokból is vizsgálni a világot. Elővettem a meditációt, és naponta kétszer meghallgattam, volt hogy éjjel is. Kis idő elteltével már magamban mondogattam a meditáció szövegét, és kezdtem elgondolkodni rajta. Itt volt az áttörés, azt hiszem! Ma már igaznak érzem minden szavát, sőt elmondhatom, hogy alkalmazom! Sőt: idézem másoknak is, ha úgy hozza az élet.
Belátom, mennyire fontos a mában élni, a múltból csak tanulni, és folyamatosan fejlődni, tanulni, örülni, szeretni azt, aki társamul szegődött, és megbecsülni őt, figyelni rá. Elmondhatom, hogy teljesen megváltozott az életem. Feleségemmel egy új vállalkozásba kezdtünk, amit nagy örömmel  és elkötelezettséggel végzünk, és másoknak is sokat segítünk. Újra örömünket leljük egymásban, és rengeteg csodálatos terven dolgozunk. A nehézségeket együtt oldjuk meg, pozitívan és bizakodóan tekintünk a jövőbe.
Nagyon köszönöm kedves LM, hogy ezzel a remek meditációval megmentette az életemet a végső összeomlástól. Már annyi mindennel próbálkoztam, de hiába. Ez viszont pont nekem szólt, csak nekem, és ebben volt a varázserő! Hihetetlen, de tényleg minden megváltozott az életemben, és ezt Önnek köszönhetem! Mindenkinek ajánlom, aki nem tud könyvekből, meditációktól, drága önfejlesztő tanfolyamoktól megváltozni, hogy tegyen egy próbát, és legyen kitartó. Ha nekem sikerült, aki mindennek ellenálltam, hát bárki megcsinálhatja, kezeskedem!
Kérem, fogadja őszinte elismerésemet, és köszönjük mindketten!
 Maradunk tisztelettel, egy újra boldog  pár:  Z. Tamás és M. Laura

facebook, fb, zmuniverzum

 

Univerzum, vizuális meditáció,, egyéni meditáció, gyogyito meditáció, panik, pánikbetegség, depresszió, személyre szabott meditáció, párkapcsolat
Univerzum, vizuális meditáció,, egyéni meditáció, panik, pánikbetegség, depresszió, személyre szabott meditáció, harmónia, ezotéria, ezoterika, párkapcsolat, számmisztika, spirit, horoszkóp, életmód, jóga, művészet, öltözködés
Név:
Email: