Üzlettársi együttműködés részletei

 

 

 

 

 

Kedves Üzlettársunk!

Szeretettel köszöntünk abból az alkalomból, hogy ezután Veled együtt haladunk az egészséges élet felé vezető úton, irányt mutatva embertársainknak, akik bíznak bennünk, és hallgatnak ránk.
Vizuális meditációink teljes mértékben saját kísérleteink alapján kifejlesztett szellemi termékek, csodálatos „mozik”, melyek segítségével könnyedén elérhető az életünket gyökeresen megváltoztató belső, majd külső átalakulás.

Fontos tudnod, és tudatnod vásárlóiddal:
Magunk írjuk, fotózzuk, rendezzük, tolmácsoljuk és végezzük a stúdió munkálatokat. Ettől olyan egységes, harmonikus, és hatásos a kezedben tartott meditáció!


A viszonteladói csomag tartalmazza:
Az összes meditációnkból egy munkapéldányt, plakátjainkat, és ismertetőnket melyek a mi tulajdonunkat képezik. (Menet közben ezek mennyisége bővülhet.)


Hogyan legyél sikeres üzlettársunk?
Ezeket a meditációkat kis közösségekben, üzletedben bemutató céllal érdemes vetítened, akár masszázs, vagy bármilyen gyógykezelés közben, mellyel saját tevékenységed is garantáltan hatásosabb lesz, az eladásokat növelheted, klienseid számát megsokszorozhatod. Üzletedben szóban, és szóróanyag formájában hívhatod fel alkotásainkra a figyelmet. „Háttérzene” gyanánt is vetítheted folyamatosan, biztosan rá fognak kérdezni, mi az a kellemes hang, amit hallanak.

Legsikeresebb üzlettársainkat EXTRA meglepetés ajándékokkal jutalmazzuk!


Bizalom, tisztelet egymás iránt
A közös munka és üzlet kölcsönös bizalomra épül. Mi termékeink kifejlesztésébe, és megalkotásába rengeteg anyagi, és szellemi tőkét, időt és energiát fektettünk, ezért kérünk Téged, hogy a Nálad lévő termékeinket SOHA ne add kölcsön! Vásárlóid rólunk, és termékeinkről minden információt megtalálnak weboldalunkon.


Jutalékod
A Te készleteden lévő eladott DVD-k, és a web áruházunk késztermékeiből online rendelések után: 30%
Egyéni konzultáció rendelése esetén: 1000 FT.
Egyéni meditáció rendelése esetén: 5000 FT.


Köszönet
Köszönjük, hogy velünk tartasz ezen a csodálatos úton! Üdvözlünk a fedélzeten! Kísérje mindennapjaidat siker, szerencse, szeretet és FÉNY!

ZM Univerzum Médiastúdió
Boston
info@zmuniverzum.com

 

 

 

 

 

facebook, fb, zmuniverzum

 

Univerzum, vizuális meditáció,, egyéni meditáció, gyogyito meditáció, panik, pánikbetegség, depresszió, személyre szabott meditáció, harmónia, ezotéria, ezoterika, párkapcsolat, számmisztika, spirit, horoszkóp, életmód, jóga, művészet, öltözködés
Univerzum, vizuális meditáció,, egyéni meditáció, panik, pánikbetegség, depresszió, személyre szabott meditáció, harmónia, ezotéria, ezoterika, párkapcsolat, számmisztika, spirit, horoszkóp, életmód, jóga, művészet, öltözködés
Név:
Email: