Néhány hozzászólás az "Én és a Párom" meditációhoz

R. Szilvia, gyógyszerész
"Életem legjobb döntése volt, hogy megvettem mindhárom meditációt azon a találkozón. Külön öröm volt számomra, hogy találkozhattam az alkotókkal, és az előadás és vetítés után még a személyes problémámat is elmondhattam, amire olyan szépen és érthetően válaszoltak nekem, amire nem is számítottam. Azóta felváltva használom és alkalmazom a meditációkat, az életem egy nagyon nagy, és pozitív fordulatot vett, és nem állok meg, amíg a teljes változást el nem érem. Köszönöm a biztatást, nagy szükségem volt rá! Egyedül nem mertem volna nekivágni!"

G. Veronika és H . Viktor
"Kedves Marcsi! Nagy öröm volt Veletek találkozni, és meghallgatni az előadást. Fantasztikus élmény volt, még most is a hatása alatt vagyunk. Jó, hogy szót kaptunk mi is, és elmondtátok, mit tanácsoltok. Megfogadtuk, és minden bejött, amit mondtatok. Honnan tudtátok? Boldogok, sikeresek és kiegyensúlyozottak vagyunk. Mindhárom meditációt megvettük, de azt mondjuk, már alig várjuk a következőket. Mikor is jöttök újra? Jó egészséget Nektek, gyertek mihamarább, és segítsetek másoknak is. Barátainkat is hozzuk!"

T. Tamás, könyvértékesítő
"Ajándékba kaptuk az Én és a Páromat a gyermekeinktől, mégpedig a 23. Házassági évfordulónkra. Csodás ajándék, örök érték, egyetértünk az elmondottakkal. Néhány bakit kivédhettünk volna a 23 év alatt, ha ilyen nagyszerű útmutatónk lett volna, de most is sikerrel alkalmaztunk néhány tételt. Elővettük a képeket, és a leveleket. Együtt emlékeztünk, és megköszöntük egymásnak hálával telt szívvel az együtt töltött éveket. A gyerekeknek is kölcsönadtuk, ezt nekik is tudni kell!! Köszönjük, köszönjük!"

S. Csilla, anyakönyvvezető
"Csak gratulálni tudok! Szakmai kíváncsiságból vettem meg ezt a meditációt, és nem bántam meg! Szerelmes embereket adok össze nap-mint nap. Látom örömüket, rajongásukat. Gyakran megfordul a fejemben a kérdés: vajon, tudnak-e majd az ünnep elmúltával ugyanezen a hőfokon égni, vagy hamar lehűti őket a hétköznapok szürkesége? Ez a meditáció minden kételyemet eloszlatná, ha a szertartás végén a kezükbe nyomhatnám személyes ajándékként. Minden házasulandónak a saját érdekükben kötelezővé tenném a megnézését, és ez nem túlzás! Aki nem hiszi, nézze, hallgassa, alkalmazza, és lásson csodát az életében. Tényleg, komolyan kérdezem: nem lehetne ezt az esküvőkön ajándékozni? Mondjuk állami támogatással, mert az országnak is a legfontosabb a család."

K. Violetta, gyógymasszőr
"Én lennék az első hozzászóló? Ebben az esetben mindenkit szeretettel köszöntök! Akkora kincset tarok a kezemben, hogy azt szavakkal leírni nem tudom. Az Én és a Párom meditációt Valentin napra kaptam a férjemtől, és azóta teljesen másképp látom a világot. Én nem akartam elhinni, hogy ilyesmi manapság kapható. Ebben a vetítésben minden benne van, amit valódi, és maradandó értéknek tart az ember. Tényleg úgy van, ahogy a szövegben hallható, hogy talán kicsit furcsa és szokatlan, amit mond nekünk, és nem ezt látjuk magunk körül. Így igaz! De ha akarjuk, akkor a szűkebb környezetünkben megteremthetjük magunknak ezt a szeretetteljes világot, és a gyerekeink már ezt fogják látni. Mindenkinek ajánlom, nézzék meg sokan, és éljenek boldog párkapcsolatban a válási statisztikák növelése helyett!!!"

facebook, fb, zmuniverzum

 

Univerzum, vizuális meditáció,, egyéni meditáció, gyogyito meditáció, panik, pánikbetegség, depresszió, személyre szabott meditáció, harmónia, ezotéria, ezoterika, párkapcsolat, számmisztika, spirit, horoszkóp, életmód, jóga, művészet, öltözködés
Univerzum, vizuális meditáció,, egyéni meditáció, panik, pánikbetegség, depresszió, személyre szabott meditáció, harmónia, ezotéria, ezoterika, párkapcsolat, számmisztika, spirit, horoszkóp, életmód, jóga, művészet, öltözködés
Név:
Email: