Néhány hozzászólás a "Gondolatok Neked"meditációhoz

R. Szilvia, gyógyszerész
"Életem legjobb döntése volt, hogy megvettem mindhárom meditációt azon a találkozón. Külön öröm volt számomra, hogy találkozhattam az alkotókkal, és az előadás és vetítés után még a személyes problémámat is elmondhattam, amire olyan szépen és érthetően válaszoltak nekem, amire nem is számítottam. Azóta felváltva használom és alkalmazom a meditációkat, az életem egy nagyon nagy, és pozitív fordulatot vett, és nem állok meg, amíg a teljes változást el nem érem. Köszönöm a biztatást, nagy szükségem volt rá! Egyedül nem mertem volna nekivágni!"

G. Veronika és H . Viktor
"Kedves Marcsi! Nagy öröm volt Veletek találkozni, és meghallgatni az előadást. Fantasztikus élmény volt, még most is a hatása alatt vagyunk. Jó, hogy szót kaptunk mi is, és elmondtátok, mit tanácsoltok. Megfogadtuk, és minden bejött, amit mondtatok. Honnan tudtátok? Boldogok, sikeresek és kiegyensúlyozottak vagyunk. Mindhárom meditációt megvettük, de azt mondjuk, már alig várjuk a következőket. Mikor is jöttök újra? Jó egészséget Nektek, gyertek mihamarább, és segítsetek másoknak is. Barátainkat is hozzuk!"

Sz. Ernő, tanár
"Telitalálat, ahogy az Én és a Párom is az! Én a feleségemtől kaptam mindkettőt, és nem tudunk betelni velük. Szépek, kedvesek, bölcsek, no és igazak. Előjegyezkedhetünk a következő részekre is? Mert ugye, lesz folytatás? A boltban, ahol vásároltuk, ezt ígérték…"

J. Szilveszter, lakberendezési tanácsadó
"Karácsonyi ajándéknak kaptam ezt a gyönyörű meditációt. Amerikában élő magyar vagyok, ezért is volt számomra akkora öröm, hogy magyar nyelven szólalt meg a lemez. Én a meghatottságtól még most is elfogult vagyok. Hát kérem, ez hiányzik mostanában az emberiségnek. Bárhová nézünk, csak a magukba fordult, egymástól elidegenedett, lelkileg megnyomorított embereket látjuk. Ez a meditáció, vagyis "séta a természetben" hatalmas felismeréssel tett gazdagabbá. Megláttam magamban a lehetőségeket, amik persze mindenkiben ott szunnyadnak, ha nem hagyjuk, hogy elnyomják bennünk. Nem vagyok már mai gyerek, már sokat láttam, tapasztaltam. Örülök, hogy ezt a kedves lemezt is megláthattam-hallhattam, és bizton állítom, hogy még nagyon sokszor újra nézem a családommal. Hadd mondjak még valamit: három lányom, és egy fiam van, már felnőttek mind. Együtt Karácsonyoztunk, és együtt örvendezett a lelkünk az egytől egyig igaz, szép szavak hallatán. Igazi értékre bukkantunk ezen a szent ünnepen. Köszönöm kedves Mária, csodálatos volt hallani a hangját. És köszönöm a ZM Univerzum Médiastúdiónak is a gyönyörű alkotást, feleségem épp most rendel még négyet a gyerekeinknek! Szívből remélem, hamarosan láthatjuk a folytatást is! (Név, cím, telefonszám)"

L. Józsefné, nyugdíjas
"Kedves Mária! Nagyon meghatódtam a meditációján. Egy kórházban nézte a szobatársam a hordozható számítógépén, mikor a végére én is a szobába léptem. Az utolsó fejezetek egyikében a szülőkről beszélt, arról a szeretetről, ahogy őket szeretni kell, és elengedni az útjuk végén őket. Én már régen elvesztettem a szüleimet, és nemrég a férjemet is. Nagyon meghatódtam, és sírtam is, de a szobatársam bíztatására másnap én is meg tudtam nézni az elejétől. Nem bántam meg, és nagyon köszönöm hogy ezt a csodálatos művet megalkotta nekünk, és nekem is. Tényleg átjárta az én szívemet is a szeretet. Ezt a levelet a fiam segítségével írtam önnek, minden jót kívánok! (név, telefonszám)"

K. Dániel, egyetemi tanár
"Üdvözöllek kedves L.Mária! Bátorkodom élni a tegeződés lehetőségével, ha már így a meditáción keresztül ezt felkínáltad nekem, mint hallgatóságodnak. Nagyon tetszik nekem a szellemisége a mondanivalódnak. Érezhetően Te tudsz valamit! Nem kendőzöd, egyszerűen odamondod a polgárnak, hogy ez van. Mikor jársz Pesten? Esetleg meghívhatnálak egy előadást tartani a hallgatóimnak? Van erre némi remény? Kérlek, az itt mellékelt telefonszámon keress meg, előre is köszönöm! (név, telefonszám)"

J. Miklós, teológus
"Örömmel néztem és hallgattam ezt a kedves, "világinak" szánt művet, amelyet barátaimtól, Máriától és Zoltántól kaptam ajándékba. Hálával írom ezeket a sorokat Nektek, kedveseim. Tudnotok kell, hogy egyházi körökben megmutattam alkotásotokat, és egyhangú elismerésben részesítették munkátokat. Ez a meditáció különleges, nagyszerű, művészi és alázatos. Az Úr tanításait hirdeti, amellett Mária kedvesen merész stílusával nagyon mai, meghökkentően szókimondó és egyenes. Kívánom Nektek, hogy Isten vezessen tovább ezen az úton, és segítsetek sok eltévedt embernek megtalálni az elvesztett ösvényt és világosságot. Várom azokat a további alkotásokat is,amikről meséltetek, Béke Veletek!"

H. Aranka, programozó
"Tisztelt alkotók! Barátaimtól kaptam megnézésre a lemezüket, és hosszas halogatás után végre sikerült megnéznem. Bárcsak előbb láttam volna! A GONDOLATOKON én is mélyen elgondolkodtam, és rájöttem néhány alapvető hibára, amit naponta elkövetek. Még nagyon friss az élmény, ezért nagy dolgokról nem tudok beszámolni, de kisebb változásokat tényleg látok az életemben, amióta megfogadom a tanácsokat. Meg fogom többször is nézni. Nagyon köszönöm!"

L. Kristóf, egyetemi hallgató
"Szinte anyámat hallom megszólalni a diavetítés mögött. Gyerekkorunkban sok hasonlót hallottunk a testvéreimmel, de elengedtük a fülünk mellett. Pedig tudom, nem kellett volna. Most újra hallva, kicsit másképp éltem meg, és elhatároztam, hogy viszek egy lemezt haza ajándékba. Együtt fogjuk megnézni, ünnepek jönnek… örülök, hogy láthattam, és hogy tovább adhatom."

B. Magdolna, vezető óvónő
"Nem találok szavakat! Épp egy konferenciára készülök, és az előadásomat fogalmazom. Valami azt súgta, előtte nézzem meg ezt a meditációt. Csodálatos átalakuláson mentem keresztül, bár olyan fáradt és elcsigázott voltam estére (szülői értekezletet tartottunk a leendő elsősök szüleinek), hogy már nem sokat reméltem az itthoni felkészüléstől. Meglepődtem , hogy mennyire pihentnek, és szellemileg fittnek éreztem magam ettől a fél órácskától. Kikapcsoltam a tévét, és olyan nyugalom és béke áradt szét bennem, mint még talán soha. Hihetetlen, de helyére kerültek bennem a dolgok, a konferenciára már majdnem teljesen elkészítettem a beszámolómat, és még a családomra is maradt annyi időm, amire végképp nem számítottam. Teljesen fel vagyok dobva, de nem ez a legjobb kifejezés. Meghatódtam, és örülök, hogy vannak még ilyen alkotások is a mai világban. Holnaptól a gyerekeknek is megpróbálok ebből valamennyit az ő nyelvükön átadni. És mindenkinek ajánlom, nézzék, és alkalmazzák!"

Z. Olívia, pszichológus
"Egy betegem tette az asztalomra a DVD-t. Azt mondta, ez felér egy órás beszélgetéssel, amit persze kétkedve fogadtam. Az én véleményem most már az, hogy annál többel, mert olyan tökéletes összhangban van a zene a szöveggel, a háttérben nézhető képekkel, és a természet hangjaival, ami eleve egy meditatív állapotot idéz elő a nézőben. A szöveg meg egyenesen telitalálat, hiszen betegeim számtalan esetben ezekre a dolgokra keresik a választ. Szeretném az alkotókkal felvenni a kapcsolatot, és az engedélyüket kérni kiscsoportos vetítésekre, mert ezt sok embernek látnia kell!"

J. Levente, előadóművész
"Érzékeny ember lévén a szépre, férfiasan bevallom, megkönnyeztem a vetítés egyes részleteit. Elismerésem ezért a csodáért, most azonnal megnézem még egyszer! Számos gondolattal teljes mértékben egyet értek, és mint művészeti alkotást is nagyon nagyra tartom. A családom tagjainak is fogok vásárolni belőle, mert ezt elmesélni nem lehet, vagyis csak dadogni… ezt nekik kell megtapasztalni. Köszönöm, százszor is elismerésem!"

T. Ibolya, és R. László
"Kedves L. M! Egy éves házasok vagyunk, és a boldog pillanatok mellett becsúsznak néha kisebb összeütközések is. Barátainktól kaptuk évfordulónkra a lemezét, amit rögtön együtt meg is néztünk. Nagyon meghatódtunk mindketten. Nem vagyunk lírai lélekkel megáldva, imádjuk a rock zenét, és volt már néhány kemény pillanat is az életünkben. Amiért most írunk, annak az az oka, hogy ez a meditáció ébresztett rá minket arra, hogy mit is jelentünk egymásnak, és hogy ez már nem csak egy jó balhé, hanem egymásért, magunkért bizony ennél sokkal többet kell tenni. Jó pár iskolát elvégeztünk mindketten, de soha, sehol ezekkel az értékekkel nem találkoztunk, és otthon sem ezt láttuk. Ez egy teljesen új, és mostantól számunkra követendő útmutatás. Lesz folytatása is? Vevők vagyunk rá!"

facebook, fb, zmuniverzum

 

Univerzum, vizuális meditáció,, egyéni meditáció, gyogyito meditáció, panik, pánikbetegség, depresszió, személyre szabott meditáció, harmónia, ezotéria, ezoterika, párkapcsolat, számmisztika, spirit, horoszkóp, életmód, jóga, művészet, öltözködés
Univerzum, vizuális meditáció,, egyéni meditáció, panik, pánikbetegség, depresszió, személyre szabott meditáció, harmónia, ezotéria, ezoterika, párkapcsolat, számmisztika, spirit, horoszkóp, életmód, jóga, művészet, öltözködés
Név:
Email: