Univerzum, vizuális meditáció,, egyéni meditáció, panik, pánikbetegség, depresszió, személyre szabott meditáció, harmónia, ezotéria, ezoterika, párkapcsolat, számmisztika, spirit, horoszkóp, életmód, jóga, művészet, öltözködés

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Én és a Pánikom

 

Megnyugtató, önbizalomerősítő, meditatív gondolatok
NEM CSAK pánikbetegeknek

 

... a pánikon túl is van sikeres élet ...

 
pánik, pánikbetegség, depresszió, Univerzum, vizuális meditáció,, egyéni meditáció, személyre szabott meditáció, harmónia, ezotéria, ezoterika, párkapcsolat, számmisztika, spirit, horoszkóp, életmód, jóga, művészet, öltözködés

Kedves látogató! Itt egy új vizuális meditáció-t ajánlunk a figyelmedbe. Sokakat érint és mondjuk ki, sújt napjainkban a pánikbetegség. Orvostól orvosig járkál a pánikbeteg, és nagyon kevés azoknak a száma, akik tartós gyógyulásról, esetleg végleges tünetmentességről számolnak be. Számos olyan eset is napvilágot látott már, amikor az orvosok legyintenek a pánik-tünetekre, és nyugtatókkal akarnak megszabadulni a betegtől. Nem tudni, miért hárítanak így. Annyi bizonyos, hogy létező problémáról van itt szó, amivel igenis foglalkozni kell! Nos ebben segít ez a meditáció, természetesen most is művészien fotografált természeti képekkel, csodálatos meditatív hangulatú zenékkel.

 

És mivel még? Használható, azonnal működő gyakorlati tanácsokkal!

Pánikbeteg vagy? Miért sodródnál tovább az árral? Vedd kezedbe a sorsodat, és kerekedj felül a tüneteiden. Meglátod, pánik nélkül is van élet… sőt! Megnyílnak előtted az idáig zárt kapuk, és Te ugyanúgy besétálhatsz rajtuk, mint bárki más. Tedd meg magadért, a jövődért, tehát feltétlenül találkozzunk itt!

 

Én és a Pánikom - részlet #1 

Én és a Pánikom - részlet #2 

 

Szeretettel köszöntelek, és megnyugtatlak,
hogy pontosan tudom, mit érzel.

 

Kitől fogadnád el hitelesebbnek a jó tanácsokat, ha nem egy ugyanolyan pánikbetegtől, mint amilyen Te magad vagy? Én az vagyok, és tudom, mik azok a kérdések, amik ezzel kapcsolatban foglalkoztatnak téged. Megmutatom neked, mi a különbség egy aktív, és egy passzív pánikbeteg között, és mutatok pár kivezető utat a pánikból. Hamarosan látni fogod, hogy van élet a pánik után, és nélküle is. Kisétálhatsz belőle anélkül, hogy belerokkannál.

Tuti tippek pánikbetegeknek! A "hétköznapi támadások" kivédésére, életed kiteljesítésére, harmóniád megtalálására és megőrzésére. Ha pánikbeteg vagy, és unod már a sikertelenséget,

EZT FELTÉTLENÜL PRÓBÁLD KI!!!

 

Először is:

Keress magadnak egy jó orvost, pszichiátert, akiben megbízol, és aki megérti a bajodat. Én megtaláltam! Vele megbeszélheted panaszaidat, komolyan vesz, és segít eligazodni pánikod útvesztőiben. Biztos vagyok abban is, hogy támogatni fogja azt a törekvésedet is, hogy ennek a meditációnak a segítségével felülkerekedj a legfélelmetesebb rosszulléteiden.
(Aki csak legyint, és azt mondja: magának nincs semmi baja, CSAK PÁNIKOL, az nem a Te embered. Menj tovább!)

Nem árt, ha van egy kutyád.

Ő akkor is szeret téged, ha kibírhatatlanul viselkedsz, és erre a szeretetre most nagy szükséged van. Rendszeresen kiparancsol téged a szabadba, és a társaságában levegőn, napfényben vagy, ami szintén fontos neked a gyógyulásodhoz. A rendszeresség pedig egyenesen ajándék ebben a helyzetben!
Választhatsz más kedvencet is, lényeg hogy gondoskodj róla, és létrejöjjön köztetek az energiaáramlás, ami kimozdít a mélypontról.
Persze ha idegenkedsz az állatoktól, vagy nem engedheted meg magadnak, az sem nagy baj, de tudd, hogy segít.

Kivizsgálás

Tételezzük fel, hogy túl vagy már számtalan kivizsgáláson, mentős beszállításon a sürgősségire, sok szorongással teli várakozáson a leletek megérkezéséig, és azon a megmagyarázhatatlan érzésen, hogy nincs semmi szervi bajod. Legalábbis olyan nincs, ami igazolná a rosszulléteidet. Az első megkönnyebbülés után jönnek a kételyek, a megismételt vizsgálatok, az újabb megerősítések: egészséges vagy, mint a makk! Aztán minden kezdődik elölről, és észreveszed, hogy összesúgnak a hátad mögött:te jó ég, ez a pánikbeteg már megint itt van…
Ne csüggedj! Fogd fel jó hírnek, hogy nem találtak szervi bajt nálad, és állj neki kimászni a kátyúból.

Nézzük, magadra ismersz?

…Nem ért meg a környezeted, mert furának, sértődősnek, érzékenynek látnak, és nem találják veled a régi hangot? Megrémíted őket a hirtelen hangulatváltozásaiddal, érzelmi hullámzásaiddal?
Kerülöd mostanában az emberek társaságát, legszívesebben egy lakatlan szigetre költöznél? Vagy az ellenkezőjét tapasztalod? Nem mersz egyedül lenni, még a gondolatától is rosszul vagy, hogy nincs a közeledben segítség, ha netán szükséged lenne rá?
Talán nem mersz az utcára kimenni, vagy buszra szállni, tömegben lenni? Félsz olyan dolgoktól, eseményektől, amik korábban nem jelentettek gondot?
Hogy érzed most magad? Ha lehetne a helyzet jobb is, akkor most végezzünk el együtt egy egyszerű gyakorlatot, hogy könnyebben tudjunk haladni. Ha remekül vagy, akkor ugord át nyugodtan ezt a fejezetet, és lássuk, mit tehetsz még magadért.

Meditáció

Most vegyél jó mély levegőt, majd fújd ki. Többször, lassan, egyenletesen. Szívd be az Univerzum gyógyító energiáit, majd fújd ki, és engedd el a feszültségeidet, félelmeidet, kudarcaidat és aggódásaidat. Ezt ismételd meg annyiszor, ahányszor jól esik. Lazítsd el magad, tedd le a fölösleges terheket, amiket cipelsz. Érezd, hogy könnyebb és nyugodtabb vagy, figyelj magadra, a légzésedre, és az érzéseidre. Képzeld el, hogy mától befolyásolni tudod a pánikodat, és tudd, hogy a megoldás karnyújtásnyira van…
Ha könnyebben érzed magad, tovább mehetünk. Mondd csak: szereted magadat? És szeretsz másokat? Talán éreztél ezzel kapcsolatban mostanában változásokat? Csökkent talán a szereteted és növekedett valami más, negatív érzelem, amiről nem is könnyű beszélni, mégis jelen van? Vagy ami még rosszabb a számodra, hogy nem vagy ura a helyzetnek, és ez által buta helyzetekben találod magad, ami negatív hatással van a kapcsolataidra, munkádra, egész életedre?

Nagyon jó hírem van a számodra: van segítség!

Mindened megvan hozzá, hogy jó irányba fordítsd a vitorláidat, és békés, csendes vizeken hajózz tovább ezután!
Most rendbe hozzuk, kijavítjuk azokat a téves programokat, amiket futtatsz, és amik felelősek azért, ahogy most érzed magad. Szükségem van az együttműködésedre, hitedre, és elszántságodra. Tudnom kell, hogy mindent megteszel magadért, a jó közérzetedért, egészségedért. Elhatároztad magad?
Nos, rendben, bízom benned, és tudom, hogy menni fog. Én készen állok, és amiben csak tudok, segítek Neked…

Mi a pánik?

A pánik egy megváltozott idegi és lelki állapot, amit általában nem, vagy alig tudunk befolyásolni. Kiválthatják külső és belső tényezők, ami közös bennük az az, hogy fenekestül felfordul az életünk, és sajnos soha sem a legjobb irányban… a következmények pedig beláthatatlanok. A legrosszabb, amit el tudsz képzelni az, amikor nem vagy ura a helyzetnek, és nem tudod befolyásolni azt, ami történik veled. Valószínű, hogy nem kívánnád az ellenségednek sem, amit ilyenkor érzel. Pedig gyakran előfordul veled az ilyesmi.

Mi váltja ki a pánikodat?

Érdemes elgondolkodnod azon, milyen tényezők okozzák nálad a rosszullétet. Figyeld meg magad. Legyél tisztában a pánikod természetével, gyakoriságával, és hogy mennyire hasonlítanak egymásra, milyen közös jegyeket hordoznak ezek az állapotok. Ha kell, jegyezd fel a tapasztalataidat. Ez szükséges ahhoz, hogy elinduljunk a gyógyulás útján…

Mit lehet tenni?

Most azon dolgozunk, hogy ezt az állapotot száműzzük az életedből. Azt nem tudom garantálni, hogy egyszerű és gyors eredményt fogunk elérni, de azt igen, hogy
ha szorgalmasan dolgozol magadon, akkor jelentősen javul az állapotod,
és meg merem kockáztatni, hogy ritkulnak, akár hosszú időre el is maradhatnak a rosszulléteid.

Mi nyugtat meg?

Nézzük, mit kell tenned most: Fogj egy noteszt, amit erre a célra szánsz, és valahányszor eszedbe jut valami, ami téged megnyugtat, feldob, örömmel tölt el, azt jegyezd fel ide. Legyen mindig nálad ez a füzetecske, mert hol feljegyzéseket készítesz bele, hol pedig puskázol, ha a szükség úgy hozza…

Pl.:

 • Zenehallgatás (és gyűjtsd csokorba, mely zenékre gondolsz)
 • Éneklés
 • Beszélgetés egy számodra fontos személlyel
 • Egy jó program a családoddal
 • Fényképek nézegetése pl. nyaralásokról
 • TV nézés
 • Olvasás
 • Jóga, torna, úszás, futás…
 • Kirándulás
 • Alvás
 • Masszírozás (kezed, talpad, arcod, fejbőröd… amiket elérsz magadon)
 • Számodra kellemes illatok párologtatása
 • stb…
Nyilván találsz pár ilyen dolgot, ami megnyugtató a számodra, és mivel a noteszed kéznél lesz, csak előkapod és átfutod, amikor a rosszulléted miatt úgy érzed, összecsapnak a fejed felett a hullámok.

Hogyan használd a noteszedet?

Törekedj arra, hogy azok a dolgok, amiket összeírtál, tényleg kéznél legyenek, vagy elérhetőek legyenek a számodra rövid időn belül. Ilyenkor a noteszed gondolkodik helyetted.
Ülj le, ha úgy érzed, közeleg a pánikod. Hagyd abba, amit eddig csináltál, kérd meg a környezetedet arra, hogy tehermentesítsenek kis időre. Te pedig most a légzésedre figyelj, és légy türelmes magadhoz.
Lapozz bele a noteszbe, és válaszd ki azokat a dolgokat, amik ebben a pillanatban segíthetnek. Legtöbbször már az is megnyugtató, hogy ezt teszed. Ha szükségét érzed, már alkalmazhatod is, amit jónak látsz. Adj elegendő időt magadnak a megnyugvásra.

Eredmények

Gratulálok! Mivel ügyes vagy, és segítesz magadon, a pánikodnak ideje sem lesz maga alá gyűrni. Lecsillapítod erejét, elejét veszed a nagy viharnak, csendes kis szellőcske marad, amit könnyedén kezelsz. Tudod, hogy jön, megérint, de azt is tudod, hogy hamarosan tovalibben, és élheted tovább a megszokott életedet. Te diktálsz, és ez óriási különbség! Köszönd meg környezetednek a türelmet, és tedd tovább a dolgodat. Már beszélni sem érdemes erről többet.

Meditáció

Most ismét vegyél jó mély levegőt, majd fújd ki. Többször, lassan, egyenletesen. Szívd be az Univerzum gyógyító energiáit, majd fújd ki, és engedd el a feszültségeidet, félelmeidet, kudarcaidat és aggódásaidat. Ezt ismételd meg annyiszor, ahányszor jól esik. Lazítsd el magad, tedd le a fölösleges terheket, amiket cipelsz. Érezd, hogy könnyebb és nyugodtabb vagy, figyelj magadra, a légzésedre, és az érzéseidre. Képzeld el, hogy mától befolyásolni tudod a pánikodat, és tudd, hogy a megoldás TÉNYLEG karnyújtásnyira van!

Valahogy így… figyelj, és hallgasd a zenés meditációt.

Értelmes célok-és (újra) egészséges önbizalom

Mivel igen speciális feladat annak a feltárása, hogy valójában miért is vagy pánikbeteg, ezért ezt a feladatot én nem tudom felvállalni. Azt azonban fontosnak tartom, hogy tudd: kell, hogy legyenek céljaid, mert a figyelmed fókuszában akkor a terveid lesznek, nem pedig azok, amik lehúznak. Sokan attól betegszenek meg, hogy nem járhatják azt az utat, amiért ide születtek, ettől zavar keletkezik bennük, ami a legkülönfélébb tüneteket produkálja. Tölts el naponta 20 percet a céljaid összeírásával, illetve azzal, mennyit sikerült ezekből megvalósítani. Tarts ki céljaid mellett, szerezd vissza egészséges önbizalmadat, és meg fogod látni, milyen sokat tettél máris magadért!

Hallgasd meg ezt a meditációt is!

 

 

Ha minderről még többet szeretnél tudni, és szívesen alkalmaznád a teljes meditációt, itt megrendelheted az Én és a Pánikom c. vizuális meditációt. Csodálatos természetfotókkal, kellemes zenékkel, madárhangokkal, patakok csobogásával és természetesen most is az én hangommal, mint az imént hallott részletekben.

 

A meditációval kapcsolatos értékelések és hozászólások.
facebook, fb, zmuniverzum

 

Univerzum, vizuális meditáció,, egyéni meditáció, gyogyito meditáció, panik, pánikbetegség, depresszió, személyre szabott meditáció, harmónia, ezotéria, ezoterika, párkapcsolat, számmisztika, spirit, horoszkóp, életmód, jóga, művészet, öltözködés
Univerzum, vizuális meditáció,, egyéni meditáció, panik, pánikbetegség, depresszió, személyre szabott meditáció, harmónia, ezotéria, ezoterika, párkapcsolat, számmisztika, spirit, horoszkóp, életmód, jóga, művészet, öltözködés
Név:
Email: