Néhány hozzászólás az "Én és a Pánikom" meditációhoz

V. Csaba, biztonsági őr
"Ilyen jól még nem hallottam megfogalmazni, hogy mit lehet, illetve kell tenni. A lányom a pánikbeteg a családban, ezért megvásároltuk ezt a lemezt. Én nem gondoltam volna, hogy ez tényleg lehetséges, de a lányom már egy hete alkalmazza a meditációt, és sikerei vannak a pánik kezelésében. Feleségem "csak úgy" hallgatja, ő meg egyenesen sziporkázik az önbizalomtól. (Tőle most már el kell venni :) ) Köszönjük, az egész család nevében!"

H. Panni, tanuló
"Köszönöm, nagyon elégedett vagyok a meditációval! Reggel-este hallgatom, ha időm van, nézem is. Gyönyörűek a képek, és a zene is csodás. A tanácsok meg fantasztikus hatással vannak rám. Jobban vagyok!!! Köszi, még egyszer!"

K. Balog Imréné, r. nyugdíjas
"Hálásan köszönöm, amit ez a csodálatos meditáció adott nekem. Magam alatt voltam egy éve már, és nem láttam a kiutat sehogy sem. A barátnőm szánt meg, és kölcsönadta nekem a meditációt, de mivel annyira segített nekem, én is megvásároltam, most már velem van mindig. Ilyen szép képeket ritkán lát az ember, meg a zene... hát mit is mondjak még: örülök, hogy talpraálltam, köszönöm! Ajánlom mindenkinek!"

R. Szilvia, gyógyszerész
"Életem legjobb döntése volt, hogy megvettem mindhárom meditációt azon a találkozón. Külön öröm volt számomra, hogy találkozhattam az alkotókkal, és az előadás és vetítés után még a személyes problémámat is elmondhattam, amire olyan szépen és érthetően válaszoltak nekem, amire nem is számítottam. Azóta felváltva használom és alkalmazom a meditációkat, az életem egy nagyon nagy, és pozitív fordulatot vett, és nem állok meg, amíg a teljes változást el nem érem. Köszönöm a biztatást, nagy szükségem volt rá! Egyedül nem mertem volna nekivágni!"

G. Veronika és H . Viktor
"Kedves Marcsi! Nagy öröm volt Veletek találkozni, és meghallgatni az előadást. Fantasztikus élmény volt, még most is a hatása alatt vagyunk. Jó, hogy szót kaptunk mi is, és elmondtátok, mit tanácsoltok. Megfogadtuk, és minden bejött, amit mondtatok. Honnan tudtátok? Boldogok, sikeresek és kiegyensúlyozottak vagyunk. Mindhárom meditáció-t megvettük, de azt mondjuk, már alig várjuk a következőket. Mikor is jöttök újra? Jó egészséget Nektek, gyertek mihamarább, és segítsetek másoknak is. Barátainkat is hozzuk!"

facebook, fb, zmuniverzum

 

Univerzum, vizuális meditáció,, egyéni meditáció, gyogyito meditáció, panik, pánikbetegség, depresszió, személyre szabott meditáció, harmónia, ezotéria, ezoterika, párkapcsolat, számmisztika, spirit, horoszkóp, életmód, jóga, művészet, öltözködés
Univerzum, vizuális meditáció,, egyéni meditáció, panik, pánikbetegség, depresszió, személyre szabott meditáció, harmónia, ezotéria, ezoterika, párkapcsolat, számmisztika, spirit, horoszkóp, életmód, jóga, művészet, öltözködés
Név:
Email: