Univerzum, vizuális meditáció,, egyéni meditáció, panik, pánikbetegség, depresszió, személyre szabott meditáció, harmónia, ezotéria, ezoterika, párkapcsolat, számmisztika, spirit, horoszkóp, életmód, jóga, művészet, öltözködés

 

 

 

 

 

 

 

Ima, áldás a Földért és mindannyiunkért

 

Föld Meditáció

Csenben vagyok… Szívem együtt dobban embertársaim, és a Föld szívével. …..

Az óceán hullámai végigmossák a partokat, és messzire viszik a fájdalmat… helyette örömöt, békét, és szeretetet hoznak. Lábam a puha homokba süpped, és hűs hullámok mossák. Örömmel elfogadom az érzéseket, amik most megérintenek engem. Mélyen beszívom tüdőmbe az óceán friss illatát… és kifújom a feszültségeimet, majd örökre elengedem őket… ezt megismétlem többször, lassan, és egyenletesen…

Jól érzem magam, és ezeket a szavakat mondom: Szeretem ezt a Földet! Óvom és védelmezem. Minden gondolatommal, hálámmal és szeretetemmel azon vagyok, hogy sebeit begyógyítsam.

Veletek vagyok, és erősek vagyunk együtt. Feladatunk van, és mi felismertük azt. Tudjuk, hogy egyre többen és többen leszünk, akik tenni akarnak a Földünkért.

Energiánk, szeretetünk összeadódik, és pozitív ereje megsokszorozódva járja körbe a Földet, majd visszatér hozzánk. Tudjuk, hogy sikeresek leszünk! Most érezzük át a hálát...Emeljük magasba kezünket és a tekintetünket, és mondjuk ki háromszor a köszönöm szót együtt. Köszönöm! Köszönöm! Köszönöm!

Én is köszönöm, hogy Veletek lehettem! Áldjon az Ég Benneteket, és Otthonunkat, a FÖLDET !

* * *

Gondolatok a Föld Napjára


Szeretettel köszöntelek! Helyezkedj el kényelmesen, lélegezz egyenletesen, és nyisd meg a szívedet. Majd ha egyetértesz a hallottakkal, fogadd be ezeket a gondolatokat.

Az a dolgom, hogy most itt legyek, az utamat felfedezzem, és azon járjak, magamat megismerjem.
A legtöbbet azzal tehetem a Földünkért, hogy a mában élek, boldog, elégedett, egészséges, hálás és vidám, vagyok. Naponta mondjam ki, hogy "köszönöm", "bocsáss meg", "miben segíthetek?". Épitsek, és mindig a jót épitsem. Segétsek... segítsek.  Hitet adjak, letöröljem a könnyeket, bátorítsak, a szeretetet sugározzam és adjam tovább. Ne higgyek azoknak, akik félelmet akarnak kelteni bennem.
A belső hangomra hallgassak, a szeretettel építsem magam, mindig a szépet, a jót válasszam, szabad legyek, és szabad akaratomból, szeretettel cselekedjek. A végtelen lehetősegek közül a nekem legjobbat válasszam. Utamon járva az emberiség, és a világmindenség javára cselekedjek, életem filmjének forgatókönyvét a legjobbra írjam, a főszerepet játsszam, és a legjobb alakítást nyújtsam.  Óvjam a Földet, és szeretettel bánjak minden elővel és élettelennel, akikkel kapcsolatba kerülök. Magamban, és minden teremtményben meglássam Istent. Mindenkinek jót kívánjak, a szeretetet tápláljam embertársaimban, és szeretetemmel átöleljem a Földet. 

Köszönöm, hogy itt vagyok, köszönöm, hogy itt vagytok. Örömünk, hálánk és szeretetünk járja körbe ezt a gyönyörű bolygót, fürödjünk meg a fényben, fejlődjünk, emelkedjünk együtt, és legyen velünk minden pillanatban az Isten áldása.  Béke legyen mindannyiunkkal, és otthonunkkal, a Földdel!


* * *

Szeretetlánc Föld Meditáció


Szeretettel üdvözöllek! Kérlek helyezkedj el kényelmesen, lélegezz egyenletesen és nincs más dolgod, csak figyelj rám.

Képzeld magad elé a Földet,  mint egy labdát. Vedd a kezedbe, gyönyörködj benne, forgasd meg.  Csodáld meg a tengereket, óceánokat, szárazföldeket, hegyeket, völgyeket, síkságokat , folyókat, tavakat, termőföldeket és sivatagokat. Játsz el velük, mint egy gyermek. lásd meg, milyen gyönyörűek. Most öleld magadhoz, pontosan úgy, mint mikor gyermekkorodban megkaptad azt a csodalatosan szép labdát, amire annyira vágytál!  És most emeld fel magasra, még magasabbra, és hagyd hogy nőjön, egyre nőjön... Míg eredeti méretére növekszik,  hunyd le a szemed, és válassz magadnak  egy helyet a  Földön az előbb látottak közül, ahol szívesen megpihensz most. 
Szívd tele tüdődet az Univerzum tiszta energiáival és hagyd, hogy szétáradjon benned. Tisztítsd meg magad minden szükségtelen gondolattól, nehézteléstől , fájdalomtól, aggodalomtól, és szorongástól.
Mondd magadnak ezeket a szavakat:  Elengedem  az érzéseket, amelyek már nem szolgálnak engem. Pozitív gondolatokat engedek csak be, ezáltal pozitív érzéseket táplálok magamban. Erős vagyok, tökéletesen egészséges, teljesen nyugodt, és bizakodó... 

 

facebook, fb, zmuniverzum

 

Univerzum, vizuális meditáció,, egyéni meditáció, gyogyito meditáció, panik, pánikbetegség, depresszió, személyre szabott meditáció, harmónia, ezotéria, ezoterika, párkapcsolat, számmisztika, spirit, horoszkóp, életmód, jóga, művészet, öltözködés
Univerzum, vizuális meditáció,, egyéni meditáció, panik, pánikbetegség, depresszió, személyre szabott meditáció, harmónia, ezotéria, ezoterika, párkapcsolat, számmisztika, spirit, horoszkóp, életmód, jóga, művészet, öltözködés
Név:
Email: