Néhány hozzászólás az egyéni meditációkhoz

Cs. Netti
"...Mostanában eléggé összegyűltek az eü. problémák az életemben, és megtaláltam ezt a videót. Mielőtt elkezdtem hallgatni le voltam törve, viszont közben nagyon sok feszültséget és blokkot oldottam vele. Nagyon megnyugtatott és meghatott a végére könnyebb lett a lelkem pár kilóval. Azóta ez a napjaim része. Vannak a kezemben energetikai gyógyítási módszerek, de ezt legalább olyan fontosnak tartom: a gondolatok általi hangolást, gyógyítást. És ahogyan és amilyen átéléssel, szeretettel vezet végig az előadó, az csodás! Csak így tovább!"

B. Erzsébet
Drága Marcsi!
"Végtelenül hálás vagyok és leszek is mindig, hogy Rád találtam! A nyáron már egy nagyon súlyos műtétem estem át. Azt tudtam, hogy meditációt szeretnék csináltatni magamnak, mert sokszor olvastam és hallottam már a meditáció hatásáról. Én magam ezt nem próbáltam egészen mostanáig ... Nagyon kedvesen, türelmesen végighallgattál, rákérdeztél lényeges dolgokra, amik alapján megírtad a szöveget, és a pároddal együtt elkészítettétek Nekem a saját vizuális meditációmat . Ezt letöltöttem egy mobiltelefonra, és mindennap 2x meghallgatom, ha lehetőségem van rá, nézem is. Minden benne van, amire nekem szükségem van a gyógyulásomhoz! Egy nagyon kellemes hanggal, lényegre törő szöveggel, csodás képekkel, és gyönyörű zenével készítettétek el részemre ezt a meditációt! Ami még nagyon fontos, hogy alkalmam van arra is, hogy konzultáljunk, ami nekem nagyon - nagyon jó feltöltődés! Ez a meditáció a gyógyulásomban, és a mindennapi életemben is sokat segít! Szívből ajánlom mindenkinek! Nagyon hálás vagyok, és remélem még sokszor lesz alkalmunk konzultálni! Szeretettel, nagyon szépen megköszönöm Neked és Zolinak, a párodnak ezt a csodálatos meditációt! Zsóka!"

Dr. T. Melinda, orvos
"EZ LESZ A JÖVŐ!
Kedves kollégák, egy megható történet kapcsán szívből ajánlom Önöknek/ Nektek a ZM Univerzum "Egyéni Meditációit" ! Egy régi betegemről szeretnék most írni, akin az utóbbi időkben orvosilag megmagyarázhatatlan, pozitív irányú változásokat észleltem. A korábbi évek során folyton mentális, ízületi, szív- és érrendszeri, immunológiai, vércukor, pajzsmirigy, koleszterin, és bőrproblémákkal kellett őt kezelnünk. Rengeteg fájdalom, félelem, munkából kiesett idő, magánéleti válság jellemezte az életét. Aztán egy időre eltűnt, és most újra előkerült, kérte a kivizsgálását. Az eredmény annyira meglepő lett, hogy faggatni kezdtem, mi történt.
Elmondta, hogy meditál. (?!) Nem is akárhogyan. Látva kíváncsiságomat, letett elém egy tabletet, melyen egy számára készített lenyűgözően szép természetfilmet mutatott, ami az ő életét, feladait foglalja keretbe, és amin első pillanatban nagyon meglepődtem. És ekkor számomra is elkezdődött a varázslat...Julikával, az asszisztensemmel néztük, hallgattuk végig a rendelőben, miután elment az utolsó betegünk is. Leesett az állunk, olyan élményben volt részünk. A végére teljes belső béke, és nyugalom érzése járt át minket. Szinte megállt az idő közben, és megszálltak minket ( is! ) a pozitív gondolatok és érzések. Könnycsepp gördült ki a szemünk sarkából. Tagadhatatlan, hogy valami változás bennünk is azonnal megindult. Még sokáig visszacsengtek fülemben a szép, szívhez- lélekhez szóló szavak, (amit egy nagyon kellemes női hang tolmácsolt), a gyönyörű, szinte mennyeinek ható zenével, és a varázslatos természeti képek látványával.
Sokáig a hatása alatt voltam, és ettől kezdve minden dolgomat kicsit több szeretettel, és másképp intéztem. A visszacsatolás egyszerűen leírhatatlan volt!
Nos, visszatérve betegemhez, elmondta, hogy ez a hölgy, aki a filmben beszélt, előtte hosszasan kikérdezte, és meghallgatta őt. Majd elkészült a film, amit vizuális meditációnak neveznek, és naponta legalább kétszer megnézi. Eközben, és folyamatosan a kellemes impulzusoktól, megerősítésektől, megfogadható tanácsoktól jól érzi magát, és megváltozott hozzáállással kezeli az életét. A többit meg már én is látom. Az eredményei tükrözik a változást! Hihetelen, de igaz! Aktívan dolgozik, sportol, külseje, stílusa, életfelfogása megváltozott, visszanyerte ideális súlyát, önbizalmát, újra párkapcsolatban él, a gyermekeivel, és az iskolával jó a kapcsolata, sugárzóan tele van energiával, és folyton a terveiről beszél. A gyógyszereit már az elején, egy belső késztetés nyomán elhagyta, és azóta mellékhatásmentesen éli az életét. Gyakorló orvosként megkérdezem: lehetünk- e ezután ugyanolyan rendíthetetlenül biztosak a pár perces vizsgálat és meghallgatás után gyorsan felírt gyógyszereinkben, vagy adjunk teret a test- lélek - szellem hármas egységének, az öngyógyító, harmonizáló, visszarendező csodálatos képességének? A választ mindannyian belülről kell, hogy érezzük.
A szenvedő lélek megbetegíti- e a testet? Valószínű, hogy igen! Meggyógyul-e a testünk, ha a lelki problémáink megszűnnek? Valószínű, igen! Van-e a lélek fájdalmára tabletta, kenőcs, csepp, kapszula a patikákban? Biztosan nincsen! A lélek fájdalmát a kiváltó okok megszüntetésével orvosolhatjuk. A többi visszarendeződik úgy, ahogy kialakult. A kisiklott életünket pedig egy nagyon jól, és számunkra érthetően megfogalmazott terv szerint, gondolataink, érzéseink, cselekedeteink megváltoztatásával tudjuk visszaterelni a kívánt irányba. Egyszerűen fogalmazva: pályára állunk, mégpedig a saját utunkra! Visszatérünk önmagunkhoz!!!
Látom, hogy óriási szemléletváltásra lenne szükség az orvostársadalomban, és az emberek fejében egyaránt. Páciensem (nem nevezem többé betegemnek) példája engem meggyőzött, és azóta sokkal többet kutakodom a lelki harmónia megléte felől betegeimnél. Ez a vágy bennem élt már régóta... Kialakítottunk egy Léleksímogató nevű csoportot, ahová a meghívókat a receptekkel adjuk betegeink kezébe. A foglalkozásokon a ZM Univerzum YouTube csatornáján lévő meditációkat vetítjük. Sikerünk van! Ezt olyan öröm megosztani! És amiért ezt a hosszú levelet megírtam, most Önöket kérem, kedves ZM Univerzum, hogy amikor Magyarországon járnak, tiszteljenek meg minket egy előadással, és egy kiscsoportos Egyéni Meditációval!
Köszönettel kívánok sok szép sikert áldozatos munkájukhoz, áldja meg Önöket az Isten, és nagyon várom a találkozást."
More

T. Máté, lelki- segélyszolgálat
Tisztelt ZM univerzum!
"Meghallgattam a weblapjukon található egyéni meditációk részleteit, és elolvastam a hozzájuk tartozó leveleket is. Nagyon kíváncsi lennék a teljes anyagra is, persze megértem, hogy ez nem lehetséges. Fantasztikus lehetőségnek tartom, hogy emberek így változtassanak életmódjukon, vagy szerezzék vissza egészségüket. Sok buktatója van a mai világban életünknek. Jó tudni, hogy ha kell, én is igénybe vehetem a segítségüket. Minden jót Önöknek, és gratulálok a sikereikhez!"

H. Ildikó, mozgásterapeuta
"Szuper! Ilyen gyógymódok már nekem is tetszenek! Én is ajánlani fogom Önöket a betegeimnek. Sokukról tudom, mennyi problémával küszködnek, és biztosan segítene rajtuk egy személyre szabott, egyéni meditáció. Nagyon tetszik a stílus is! Most hallgattam bele az Én és a Párom meditációjukba, hát azt pedig most meg is rendelem! Köszönöm a lehetőséget!"

G. Sándor, sebész
"Megható, komolyan! Vannak bajok, amiket szikével nem lehet orvosolni. Feltennének még néhány ilyen egyéni meditációt, vagy azok részletét? Nagyon nagy lehetőségnek tartom! A Gondolatok Neked, és az Én és a Párom meditáció is csodálatos! Köszönöm, hogy lehetővé tették, hogy belenézhessek! Megbeszélem a feleségemmel, és valószínű, hogy vásárlók leszünk!"

facebook, fb, zmuniverzum

 

Univerzum, vizuális meditáció,, egyéni meditáció, gyogyito meditáció, panik, pánikbetegség, depresszió, személyre szabott meditáció, harmónia, ezotéria, ezoterika, párkapcsolat, számmisztika, spirit, horoszkóp, életmód, jóga, művészet, öltözködés
Univerzum, vizuális meditáció,, egyéni meditáció, panik, pánikbetegség, depresszió, személyre szabott meditáció, harmónia, ezotéria, ezoterika, párkapcsolat, számmisztika, spirit, horoszkóp, életmód, jóga, művészet, öltözködés
Név:
Email: