Az "ÉLET Magazin" 2011/12 - 2012/01
számában megjelent interjú

 

 

eletmagazin, pozitiv gondolatok,  Univerzum, vizuális meditáció,, egyéni meditáció, személyre szabott meditáció, harmónia, ezotéria, ezoterika, párkapcsolat, számmisztika, spirit, horoszkóp, életmód, jóga, művészet, öltözködés


A GONDOLAT TE MAGAD VAGY,
avagy hogyan teremtsünk boldog életet magunknak



Nemrégiben az a megtiszteltetés ért, hogy megismerkedhettem és meghallgathattam két igazán pozitív ember előadását. Lászka Mária és dr. Tyeklár Zoltán Bostonban élő házaspár, akik ingyenes előadásaikkal bejárták országunkat, és saját tapasztalataik megosztásával hiteles segítséget nyújthattak minden pozitív változást kereső ember számára. Most néhány olyan kérdést teszek fel Marcsinak, amik megismerkedésünk óta foglalkoztatnak.


Mi volt az életedben az a momentum, ami a pozitív gondolkodás és a vizuális meditáció felé vitt?
Én mindig is pozitívan gondolkodtam, így nőttem fel, ezt láttam és tanultam meg az én drága Édesanyámtól. Később sodródtam el valahogy ettől az életszemlélettől, és felváltotta az optimizmusomat a félelem és a szorongás. Majd saját betegségem, szegénységem, helyzetem döbbentett rá arra, hogy valamit tenni kell. Tudtam, hogy ennél többre születtem, mint hogy túléljem a napokat, és önmagam árnyéka legyek. A meditációhoz fordultam, és nem bántam meg. Párommal kidolgoztuk a vizuális meditáció lényegét, és kísérletekkel sikerült bizonyítani a szükségességüket, jó hatásukat. A rengeteg pozitív visszajelzés számunkra egyértelműen azt jelenti, hogy erre napjainkban igen nagy szükség van.


Hogyan jutott eszetekbe az a nemes kezdeményezés?
Sok szükségtelen információval tömik a fejünket, de nem divat megtanulni élni. Ez a fejetlenség mára már tényleg világméreteket öltött. Nem véletlen, hogy félelem és rettegés uralkodik az emberek szívében. Azt sem tudják, ami emberi létük elsődleges joga: hogy saját életük irányítása bizony az ő kezükben van. És mivel nem tudják, ezért a negatív érzéseket táplálják. Mindenkinek joga van az emberibb élethez! Azért döntöttünk az ingyenesség mellet, mert az a célunk, hogy mindenkihez eljusson ez a felismerés, pénztárcától függetlenül. Saját magunkat szponzoráltuk, de el kell mondanom, hogy sok jó lelkű, segítőkész ember érezte úgy, hogy a maga részéről segíti ezt a nemes kezdeményezést.


Hogy van bennetek ennyi energia, hogy ennyi helyszínen tartsatok előadást?
Ezt mi sem gondoltuk volna az elején, mikor elindultunk. De sorba jöttek a felkérések, és mi igyekeztünk olyan sok helyre eljutni, amennyire ez emberileg lehetséges. Azt gondolom, ez egy nemes cél, egy misszió, amit mi vállaltunk. És mivel tényleg az, és tömegeknek segítünk, egy pillanatra sem volt kérdés, hogy végig tudjuk-e csinálni. Annyi segítséget kaptunk a munkánkhoz, amennyit nem reméltünk. Földi és égi szinten egyaránt. Csodák sokaságát éltük meg ezekben a hónapokban, és mindig mindenhol a kezünkre dolgoztak a segítőink, és őrangyalaink. Sokszor mondtuk azt: ha nem velünk történnének ezek a dolgok, el sem tudnánk hinni. Igaz, és gyönyörű felismerésekben volt részünk. Tudtuk minden pillanatban, hogy Áldás van a munkánkon. Aki megtalálja az útját, és azon becsülettel halad, minden segítséget megkap hozzá, hogy igazán sikeres legyen.


A tapasztalatok tükrében, hogyan látjátok az emberek reakcióit, hogyan fogadtak benneteket?
Ha egyetlen szóval kellene összegeznem, azt mondanám: hála. Ez mindent kifejez. Volt, hogy ovációval, látványos ünnepléssel, autogramkéréssel, dedikálással, közös fotóval, kézszorítással, vagy könnyes öleléssel, hatalmas virágcsokorral fejezték ki az emberek, amit akkor éreztek. Nagyon változatos volt a paletta. Egy azonban közös volt minden helyszínen: visszavárnak! Sok-sok levelet kapunk naponta, és sokan személyes problémával fordulnak hozzánk. Igyekszünk mindenkinek segíteni.


Mit terveztek a jövőben? Viszontlátunk benneteket?
Most hazautazunk, és Amerikában folytatjuk, amit itt elkezdtünk. Sok magyar él kint, és ott is szükség van ránk. Közben új meditációkon dolgozunk, és az internet adta lehetőségekkel élve tovább munkálkodunk alkotásaink népszerűsítésén. Élő adásokat, konferenciákat fogunk tartani, és itthoni munkatársaink előadásaiba csatlakozunk webkamerás bejelentkezéssel. Folytatják azt, amit mi elkezdtünk, hogy a folyamat ne szakadjon meg, aztán tavasszal újra személyes jelenlétünkkel örvendeztetjük meg kedves közönségünket.



facebook, fb, zmuniverzum

 

Univerzum, vizuális meditáció,, egyéni meditáció, gyogyito meditáció, panik, pánikbetegség, depresszió, személyre szabott meditáció, harmónia, ezotéria, ezoterika, párkapcsolat, számmisztika, spirit, horoszkóp, életmód, jóga, művészet, öltözködés
Univerzum, vizuális meditáció,, egyéni meditáció, panik, pánikbetegség, depresszió, személyre szabott meditáció, harmónia, ezotéria, ezoterika, párkapcsolat, számmisztika, spirit, horoszkóp, életmód, jóga, művészet, öltözködés
Név:
Email: